Populär presentreklam

Av alla olika typer av presentreklam som finns där ute, eller som man kan skapa själv, så finns det några produkter som har visat sig vara mest populära bland mottagare. Av de mest populära så är det tre stycken som sticker ut, troligtvis på grund av hur mycket dessa saker används i vardagen av så pass många människor. Dessa saker är reklampennor, muggar med tryck och tygpåsar med tryck. Finns det någon människa som aldrig använder en penna? Det gör det förmodligen inte, vilket gör pennan till en av de vassaste presentobjekten som finns i reklamsyfte. Trycker man sin företags logga på en peecobagnna så kan man försäkra sig om att loggan kommer att få mycket spridning och uppmärksamhet. Pennan kommer nämligen aldrig att sluta att användas.

En annan sak som de allra flesta använder varje dag, ofta flera gånger om, men åtminstone en gång varje morgon, är muggar eller kaffekoppar. Eftersom de allra flesta människor gillar att dricka kaffe eller te eller varför inte varm choklad, så innebär detta att en logga tryckt på en mugg kommer att bli exponerad till användaren många gånger varje vecka. Detta är ett utmärkt sätt att få ditt företags logga inpräntad i folks huvuden. Dessutom gillar många människor att samla på muggar och att ordna dem fint i sina skåp i sina kök eller sina glasskåp i vardagsrummet, vilket utgör ännu mer exponering än vid tillfällena då de används.

Det tredje mest populära presentobjektet vad det gäller reklam är tygpåsar med tryck. Varför är detta ett så populärt objekt? Anledningen, här också, är att tygpåsar är väldigt användbara i vardagen. Många tar med sina tygpåsar som de har hemma, till matbutikerna, för att slippa köpa plastpåsar varje gång de handlar. Detta görs av två anledningar, delvis för att spara på miljön men också för att göra en ekonomisk besparing.

Leave a Reply