Presentreklam – anpassa den efter era mottagare!

Presentreklam funkar, precis som alla produkter, bäst när de når någon som är mottaglig och uppskattar gåvan. Det är inte rocket science att lista ut, men många lägger trots det inte den nödvändiga extra 2 minuterna på att tänka igenom sitt köp av presentreklam innan de handlar. Det är kanske till och med den viktigaste sekvensen i hela köpet!

Tänk till och fundera ut vad era mottagare är för personer, vilka behov kan ni fylla med er presentreklam? Vilken sorts gåva skulle de uppskatta mest? Oftast är det inte svårt att lista ut vad era kunder och anställda skulle uppskatta och bli glada över, men man behöver fortfarande tänka igenom det noga så att man får ut maximalt av sin presentreklam!
presentreklam
Är er bransch och nisch ett gym? Beställ vattenflaskor och snygga fräscha sportlinnen eller liknande. Det är väldigt uppskattade produkter och mottagarna sprider sedan ert varumärke under lång tid med just de produkterna! Är ert företag ute mycket på mässor? Då kan läckra designpennor med ert logotryck vara en bra produkt att dela ut, de är enkla att få med sig i större antal och uppskattas alltid av besökarna på mässan (som sällan har med sig sina egna pennor).

För att få hjälp med att lista ut vilken produkt som passar er och era mottagare bäst kan ni ta hjälp av er presentreklamleverantör, vi själva använder Printoz. De har ett gigantiskt sortiment av bra och prisvärda varor att välja mellan. Kontakta Printoz.se idag för att få hjälp med att välja ut rätt presentreklam.

Det är också viktigt att välja presentreklams produkter som passar er grafiska profil, välj en produkt som stämmer överens med er rent designmässigt och välj även produkter i era färger för att ytterligare styrka intrycket!